امروزه شرکت ها برای برتر بودن در میان رقبای خود هر روز تلویزیون های هوشمند تر و بروز تر را وارد بازار میکنند.و هر شرکت از یک سیستم برای محصولات خود استفاده میکند.
خب حالا اندروید tvخوب است ایا ارزش خریدن دارد؟
قابلیت ان چیست؟
اندرویدtvنام سیستم عاملی است که که گوگل برای Smart Phone، تبلت و هم اکنون برای تلویزیونها عرضه می کند و با همکاری دهها شرکت بر روی دستگاههای مبتنی بر اندروید قرار می دهد و همانطور که از تصویر فوق پیداست لوگوی طراحی شده برای آن نیز همانند یک ربات انسان می باشد.کنفرانس 2014 گوگل شاهد رونمایی از اندروید تی وی ( Android TV ) بود . این سرویس یا به طور تخصصی تر سیستم عامل توانسته جستجوی خدمات و امکانات عرضه شده را در اختیار شما کاربران قرار داده به طوری که به آسان ترین وجه ممکن و تنها با یک کلیک می توانید به این دنیای نامتناهی وارد شوید اما این تنها کاری نیست که اندروید تی وی برای شما در نظرگرفته است.
Android TV در واقع دستگاهی است که برای صفحات نمایش بزرگ بهینه سازی شده و به وسیله رابط کاربری ویژه خود دسترسی شما را به همه ی فروشگاه های اندرویدی و برنامه های موجود در آن سهولت می بخشد؛ و نه تنها کنترل کردن آن آسان تر می باشد بلکه تمام انتظاراتی را که از یک ستاپ باکس اندرویدی با قابلیت پخش آنلاین دارد در خود جای داده است.همانند Apple TV، فضای Android TV نیز با محیط تلویزیون بهینه شده و مثل هدست های اندرویدی، این دستگاه نیز توسط سازندگان متفاوتی ساخته و عرضه می شود و گوگل تنها کمپانی سازنده این دستگاه نیست؛ مثلاً کمپانی های Razer و Nvidia نیز این قابلیت را دارا هستند و اخیراً برخی از تلویزیون ها هم به طور پیش فرض و از همان ابتدا با اندروید تی وی عرضه می شوند. در واقع اندروید تی وی یک پلت فرم بوده و از این جهت با Apple TV که یک دستگاه است تفاوت دارد.
اگر در گوگل یا فروشگاههای اینترنتی بزرگ همانند آمازون عبارت Android TV را جستجو کنید با موارد زیادی برخورد خواهید کرد که در واقع بیشتر آنها Android TV نیستند و تنها دستگاه هایی هستند که مجهز به سیستم عامل اندروید بوده و می توانند به تلویزیون شما متصل شوند.بیشتر این دستگاهها در واقع مجهز به پلت فرم Android TV نیستند چون اجازه دسترسی به سیستم عمل آن را ندارند و در واقع این مدل دستگاهها با استفاده از تکنیکهای هک و با ایجاد تغییرات روی سیستم عامل اندروید آن را به گونهای تغییر می دهند که دسترسی به تلویزیون را داشته باشند. قضیه وقتی بدتر می شود که مشاهده می کنیم برخی از این دستگاه ها حتی دسترسی به Play Store را هم ندارند.
همانگونه که از اسمش پیداست، Android TV همان نرم افزار اندروید بوده که از جمله فواید بسیار مهم آن می توان به پشتیبانی از تمامی برنامه ها و اپلیکیشن هایی که توسط برنامه نویسان برای گوشی های هوشمند و تبلت روانه بازار شده به خوبی و با همان کیفیت اشاره نمود. این دستگاه یک سیستم را روی تلویزیون شما اجرا کرده که با استفاده از آن محتویات مبتنی بر کلمات کلیدی و یا جستجو هایی که نتایجشان محدودتر است همانند”فیلم برنده جشنواره ساندنس 2009″ را به شما ارائه می دهد.شما می توانید عبارت موردنظرتان برای جستجو را، تایپ کردن و یا به وسیله دستیار صوتی نسبت به جستجوی صوتی آن اقدام کنید. دستیار صوتی Google Assistant می تواند دنیای جدیدی از خدمات را بر روی کاربران خود بگشاید که می توانید برای آشنایی بیشتر با این فناوری به مقاله “Google Assistant دستیار صوتی در تلویزیون” مراجعه کنید.Android TV برای ارائه محتویات به Google Play Store متکی است اما جستجو را از بین تمامی ارائه دهندگان خدمات آنلاین انجام و ارائه می دهد. امکان بازی کردن با همان کیفیت پلی استیشن و Amazon Fire TV از جمله دیگر قابلیت های این سیستم عامل می باشد.
امروزه بیشتر شرکت ها یا برندهای مطرح تولید کننده تلویزیون از Android TV در محصولاتشان استفاده می کنند پس می توان در بیشتر تلویزیون های هوشمند از مزایای Android TV بهره مند شد؛ به طور مثال چنانچه مایل به تماشای فیلم و یا برنامه های تلویزیونی آنلاین هستید، این سیستم در بین تمامی ارائه کنندگان خدمات فیلم و سریال محتویات متناسب با جستجوی شما را به نمایش خواهد گذاشت.و هر فیلمی که خواستید میتوان ان را به صورت انلاین تماشا کرد.
پایان
نظر شما پس از تایید نمایش داده می شود